Plačilo in dostava

Stroški pošiljanja blaga:
S 1.12.2012 smo poenotili stroške pošiljanja. Stroške pošiljanja po novem prištevamo k kupnini in so razvidni iz računa oz. ponudbe. Pošiljke pošiljamo preko podjetja DPD.

Stroški pošiljanja- Slovenija:
Vrednost naročila do 50,00 €, poštnina: 2,90 €
Vrednost naročila od nad 50,01 €: poštnina brezplačna


Stroški pošiljanja- EU:
Vrednost naročila do 100 €, poštnina 13 €
Vrednost naročila od nad 50,01 €: poštnina 10 €
(dostavo na otoke se zaračuna dodatno 5 €)
(dostavo kolesa se zaračuna dodatno 25 €)


Izbira vrste plačila (naročilo v intenetni prodajalni):
V primeru izbire plačila po povzetju se naročeno blago plača dostavljalcu blaga kurirski službi DPD ob prevzemu .
V primeru izbire plačila bančnega nakazila pa po potrditvi naročila kupec prejme predračun, preko elektronske pošte, blago pa se kupcu odpremi po dospetju sredstev na račun prodajalca.

Plačilo- gotovina: ob dostavi kurirske službe DPD
Plačilo z gotovino se opravi ob prevzemu blaga, ki ga dostavi pošta.


Plačilo- predračun:
Na podlagi vašega naročila, v najkrajšem možnem času prejmete predračun. O plačilu nas obvezno obvestite preko elektronske pošte (info@veb-company) saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave.

Plačilo- brezgotovinsko poslovanje; kartice (samo v maloprodajnih enotah)
Sprejemamo bančni kartici: BA, Maestro.
Sprejemamo plačilne kartice: Visa, American Express, EuroCard-MasterCard, Diners, Karanta.


KREDITI- OBROČNO PLAČILO...klik
Nakup na obroke brez obresti! S sodelovanjem NLB ponujamo brezobrestne obročne nakupe v naših poslovnih enotah. Brez neprijetnega čakanja in podpisovanja dokumentov, brez obresti,...od 2 do 12 obrokov. Vse uredimo na enem mestu (kartico samo "povlečemo") in nakup na obroke je urejen....

Prednosti: Brez dodatnih obresti. Višina nakupa je odvisna od višine neporabljenega limita na kartici. Za nakup na obroke se odločite neposredno na prodajnem mestu.

Število obrokov: Najmanjše število obrokov je 2, največje 12 oziroma 24 na prodajnih mestih, ki to že omogočajo. Število obrokov in najnižji znesek obroka določi posamezno prodajno mesto (natančne informacije dobite na prodajnem mestu).


Višina nakupa na obroke: Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici. Ob plačilu s kartico bomo za celotni znesek nakupa zmanjšali razpoložljivi limit porabe na kartici. Višina nakupa je odvisna od višine neporabljenega limita na plačilni kartici, s katero boste opravili nakup, pri čemer posamični obroki zapadajo v plačilo mesečno. Limit, ki ga imate na kartici, bomo obremenili za celotno višino neodplačanega dela nakupa, in sicer do časa poplačila celotne obveznosti nakupa, vendar največ za 12 mesecev oz 24 mesecev od dneva nakupa. Z odplačevanjem posamičnih obrokov se vam bo postopoma sproščal tudi limit, kar pomeni, da bomo po izvedenem mesečnem plačilu porabe za višino poravnanega obroka sprostili razpoložljivi limit porabe na kartici. Višino razpoložljivega limita lahko vedno preverite v NLB Prokliku, prek NLB Teledoma, na NLB Bankomatih, v podjetniškem ali poslovnem centru ali poslovalnici. Če višina razpoložljivega limita ne ustreza višini želenega nakupa, lahko pri svojem poslovnem skrbniku oddate vlogo za povišanje.

Sicer pa nam pišite (info@veb-company.si) ali pa se pri naših prodajalcih pozanimajte o podrobnostih.
Več informacij, splošni pogoji poslovanja NLB krediti...klik

DOSTAVA NA DOM
Blago poslano po pošti se lahko plača le ob prevzemu ali pa s predračunom na naš tekoči račun.
Poštnino za blago poslano po pošti plača prejemnik in je zaračunana po ceniku (http://www.veb-company.si/pogoji-poslovanja.html).

TAX FREE
Možnost povračila davka: TaxFree.
Možnost povračila davka TaxFree lahko uveljavljajo samo državljani izven EU in z veljavnim osebnim dokumentom.

POZOR!
Pridržujemo si pravico do sprememb poslovanja brez predohodne najave. Vse cene in podatki na strani so informativne narave in se lahko brez predhodne najave spreminjajo. Cena se lahko spremeni tudi zaradi spremembe tečaja. Možne so napake pri navajanju podatkov in cen izdelkov. 

Za artikle, pri katerih je rok dobave daljši od 15 dni, je plačilo po predračunu ali prek spletne banke edini možen način plačila!

Plačilo po povzetju
Pri plačilu po povzetju naročeno blago plačate ob prevzemu na dogovorjenem naslovu. Plačilo po povzetju je možno samo z gotovino.

Plačilo po predračunu / prek spletne banke
Pri izbranem plačilu po predračunu ali prek spletne banke vam bomo po elektronski pošti poslali predračun s plačilnimi podatki. Ko plačilo predračuna prispe na naš račun, steče postopek dobave v dogovorjenem roku.

na vrh