BIANCHI OLTRE XR.3


Novi Bianchi Oltre XR3 Disc je vrhunski nadzor nad vožnjo, ki ga ponuja Oltre XR3, združil z dodatno zavorno močjo in povečano zavorno modulacijo, ki jo omogočajo disk zavore. Rezultat tega je, da lahko kolesar zavira kasneje in z manj napora, skozi zavoje pa nato vzdržuje bolj konstantno hitrost, s čimer prihaja do manjših izgub energije, kot pri klasičnih zavorah.
 ... beri dalje

Oltre XR3 Disc torej zagotavlja popolno kombinacijo nadzora in napredne aerodinamike. Novi član družine "Bianchi Countervail", Oltre XR3 Disc uporablja enako revolucionarno zasnovo okvirja, ki se je z okvirjem Bianchi Oltre XR4 že dokazala na najvišjem nivoju kolesarskih tekmovanj. Novo cestno kolo Oltre XR3 Disc zaradi Bianchijeve posebne tehnologije izdelave karbonskih okvirjev maksimira prednost aerodinamične oblike in popolnega nadzora pri višjih hitrostih s povečano zavorno močjo disk zavor.

Natančnost in nadzor moči

​Disk zavore omogočajo, da se ohranijo čiste aerodinamične linije, hkrati pa omogočajo natančnejši nadzor in vrhunsko zavorno moč v vseh pogojih.
​Hidravlične disk zavore Bianchiju Oltre XR3 omogočajo, da zavorna moč ni odvisna od vremenskih razmer. Bianchi Oltre XR3 opremljen z novimi disk zavorami vam torej vedno omogoča izbiro idealne linije vožnje skozi ovinke, v dežju ali soncu.
Za kolesarja novi Bianchi Oltre XR3 predstavlja povsem novo izkušnjo. Zahvaljujoč Bianchi Countervail tehnologiji okvirja ter večje moči in natančnosti disk zavor, je to idealno cestno kolo za vse terene in vremenske pogoje. 
Okvir in vilice kolesa Bianchi Oltre XR3 so oblikovane tako, da omogočajo uporabo širših pnevmatik, kar dodatno izboljša udobje in oprijem na cesti.
V sodelovanju s profesionalnimi kolesarji, je bil okvir Oltre CR3 Disc zasnovan, kot zaključena celota, ki lahko ravno zahvaljujoč disk zavoram v celoti izkoristi vse svoje aerodinamične lastnosti.
 

Countervail
Sistem kompozitnih materialov Countervail®, ki je bil razvit posebej za NASO, je kombinacija viskoelastičnega karbona, ki zmanjšuje vibracije in turbulenco. Prav tako Countervail® povečuje kolesarjevo maksimalno moč poganjanja in sicer z maksimizacijo in razporejanjem vibracij. Okvir tako zagotavlja optimalno delovanje pri najvišjih močeh in visokih hitrostih, obenem pa zmanjšuje zračni upor. Zahvaljujoč agresivni tekmovalni geometriji, visoki stopnji aerodinamičnosti, uporabi Countervail® tehnologije in disk zavoram, je Bianchi Oltre XR3 Disc prava izbira za tiste, ki si želijo v celoti izkoristiti vsak obrat pedala.

Lastnosti okvirja
- Carbon monocoque tehnologija
- Posebej izdelana karbonska vlakna s Countervail® tehnologijo 
- Aerodinamična oblika in dizajn 
- Razvit posebej za disk zavore 
- Notranja hidravlična napeljava  
- Teža 1.150g (+/- 5%, velikost 55)

Lastnosti disk zavor
- Širše vilice in zadnji dropout s flat mount sistemom (Shimano standard)
- Thru axle 12mm x 100/142mm QR50
- Kompatibilno s 140mm in 160mm rotorji

Filtri
kolo bianchi oltre xr.3 discultegra di2 5k 2021
Kolo BIANCHI OLTRE XR.3 Disc
Ultegra Di2 5K 2021
Cene so informativne. Za popuste in ostale pogoje: info@veb-company.si
Cena
5.499,00 €
kolo bianchi oltre xr.3 discultegra di2 2r 2021
Kolo BIANCHI OLTRE XR.3 Disc
Ultegra Di2 2R 2021
Cene so informativne. Za popuste in ostale pogoje: info@veb-company.si
Cena
5.499,00 €
kolo bianchi oltre xr.3 discultegra 2r 2021
Kolo BIANCHI OLTRE XR.3 Disc
Ultegra 2R 2021
Cene so informativne. Za popuste in ostale pogoje: info@veb-company.si
Cena
4.499,00 €
kolo bianchi oltre xr.3 discultegra 5k 2021
Kolo BIANCHI OLTRE XR.3 Disc
Ultegra 5K 2021
Cene so informativne. Za popuste in ostale pogoje: info@veb-company.si
Cena
4.499,00 €
na vrh