Jakna ENDURA MT500 Waterproof II Mustard.

Najboljša možna zaščita za vse, ki se radi vozijo po brezpotjih
Izberite: Izberi Velikost: nato izdelek dodajte v košarico.
Zaloga:
DA
Redna cena:
229,99
Popust:
5 %
Cena:
218,49
Izberite:

Endura MT500 je izredno zračna jakna, ki je narejena iz vodoodpornega 3-slojnega materiala ExoShell60. Ramenski predel jakne je izdelan in trpežnega materiala Cordura®, prav tako pa je ramenski predel tudi prevlečen s silikonskimi držali, ki nahrbtnik čvrsto držijo na ramenih. Vsi šivi na vodoodporni jakni Endura MT500 II so lepljeni. Poleg tega se jakna lahko pohvali še s kapuco s 3D nastavljanjem, zračnimi režami z dvosmerno zadrgo v predelu pazduhe, ki se raztezajo do hrbtišča. Jakna ima tudi vodoodporen Napolen predal z odprtino za kable in krpico za brisanje očal, vodoodporna prednja žepa, ki obenem tudi služita kot prezračevalni reži, nastavljiv predel v pasu, svetlobne odbojnike na kapuci, pasu ter hrbtu.
OpisLastnostiVelikosti oblačil Endura

ExoShell60:
Material ExoShell60 dosega neverjetnih 60.000 g/m2/24h zračne prepustnosti in impresivnih 18.000 mm vodnega stolpca vodoodpornosti. Ti zavidljivi rezultati so posledica posebne ultra fine membrane, ki je zaradi odsotnosti fluora tudi do 50% tanjša od običajnih membran. Z notranje strani je slednja še dodatno zaščitena. Prepustnost zraka je dodatno povečana s posebno impregnacijo, ki stimulira prehod notranje vlage navzven. ExoShell60 hkrati predstavlja trenutno najboljše razmerje med vzdržljivostjo in težo na trgu.


Izdelek: ENDURA MT500 Waterproof Jacket Mustard
Barve (izberi): Rumena
Velikosti (izberi): XS, S, M, L, XL, XXL
Material: Nylon 96% / Elastane 4%
Lastnosti materiala: 3 plastna membrana, vodoodporna, zračna
Vodni stolpec (mm): 18000
Parna prepustnost (m2/24h): 64000
Žepi: Več vodotesnih žepov in odprtin za dodatno zračenje
Zadrge: Vodotesne zadrge na prednjem delu in žepih

ENDURA

Endura je sinonim za četrt stoletja stalnega napredka, ki ima korenine v tradicionalnem škotskem uporu proti vsaki nadvladi in podrejanju. Izhajajo iz stalne želje in potrebe narediti boljše športno oblačilo od obstoječih na trgu. S to željo ter seveda trdim in predanim delom so iz majhne šivalnice zrasli v eno med poznavalci najbolj prepoznavnih tovarn kolesarskih oblačil in dodatkov. Pri razvoju uspešno sodelujejo s priznanimi ekipami, kot sta Movistar Team in Cervelo Bigla Team. Vrhunski materiali in različnim potrebam prilagojeni kroji so tako preskušeni pod najzahtevnejšimi pogoji in na največjih tekmovanjih tako moškega, kot tudi ženskega kolesarskega športa. S ponosom se lahko pohvalijo, da se pri svojem delovanju še vedno držijo osnovnega načela gledati na svoje izdelke skozi oči končnega uporabnika, kolesarke in kolesarja. Pri tem ne ubirajo bližnjic, čeprav je to pogosto težko in s stališča posla včasih celo nelogično. Kupci jim ravno zato ostajajo zvesti, saj vedo, da pri izbiri materialov, oblikovanju in končni izdelavi niso sklepali kompromisov.

Povezava do strani proizvajalca

Povezani izdelki:

-5%
jakna endura mt500 waterproof iiblack.
Jakna ENDURA MT500 Waterproof II
Black.
Najboljša možna zaščita za vse, ki se radi vozijo po brezpotjih
Redna cena
229,99 €
Popust
5%
Cena
218,49 €
-5%
jakna endura mt500 waterproof iimustard.
Jakna ENDURA MT500 Waterproof II
Mustard.
Najboljša možna zaščita za vse, ki se radi vozijo po brezpotjih
Redna cena
229,99 €
Popust
5%
Cena
218,49 €
-5%
jakna endura mt500 waterproof iiforest green.
Jakna ENDURA MT500 Waterproof II
Forest Green.
Najboljša možna zaščita za vse, ki se radi vozijo po brezpotjih
Redna cena
229,99 €
Popust
5%
Cena
218,49 €
na vrh