Hlače ENDURA PRO SL Bibshort Long Leg Black.

Zaloga:
DA
Redna cena:
139,98
Popust:
5 %
Cena:
132,98
Izberite:

Hlače Endura Pro SL II so izdelane iz najkvalitetnejšega materiala Power Lycra. Nudijo oporo mišicam in se zelo hitro sušijo. Coldblack material skrbi za znižaje temperature in zaščito pred sončnimi žarki faktor 50! Hlače imajo različne velikosti in širine vložkov serije 700! Podaljšane hlačnice (+4 cm).
Izdelek ima veliko kombinacij zaradi izbire širine vložka. Mi smo za vas izbrali vložke glede na konfekcijsko velikost
Vložek Endura Men's, Serija 700: Vložek Continuously Variable profil je znanstveno zasnovan v treh širinah ki se prilegajo različnim širinam sedalnih kosti. Vložek je izdelan iz enakega enotnega kosa pene kot vložek serije 1000 vendar se z različnimi velikostmi znebimo odvečnega materiala kar izboljšuje dihanje, raztegljivost in s tem udobje.
ColdBlack: Temna oblačila se segrevajo hitreje kot svetla. ColdBlack tehnologija zmanjšuje to razliko s povečanjem količine infrardečih in ultravijoličnih ki se odbijejo s površine tkanine. ColdBlack prav tako zagotavlja zanesljivo zaščito pred UV žarki (zaščitni faktor UPF50)
Lycra: je uporabljena kot dodatek pri vseh naših tesno prilegajočih se oblačilih saj zagotavlja izredne karakteristike raztezanja in vračanja.

Lastnosti:
- zaščita pred UV žarki
- hitro sušenje
- ohranjajo nižjo temperaturo
- podloga: Endura serija 700
- material: Nylon 78% / Elastane 22%
- kroj: atletski, oprijet, podaljšane hlačnice (+4 cm)
- barva: črna

 

 

 

Blagovna znamka: ENDURA
Povezava do strani proizvajalca

ENDURA

Endura je sinonim za četrt stoletja stalnega napredka, ki ima korenine v tradicionalnem škotskem uporu proti vsaki nadvladi in podrejanju. Izhajajo iz stalne želje in potrebe narediti boljše športno oblačilo od obstoječih na trgu. S to željo ter seveda trdim in predanim delom so iz majhne šivalnice zrasli v eno med poznavalci najbolj prepoznavnih tovarn kolesarskih oblačil in dodatkov. Pri razvoju uspešno sodelujejo s priznanimi ekipami, kot sta Movistar Team in Cervelo Bigla Team. Vrhunski materiali in različnim potrebam prilagojeni kroji so tako preskušeni pod najzahtevnejšimi pogoji in na največjih tekmovanjih tako moškega, kot tudi ženskega kolesarskega športa. S ponosom se lahko pohvalijo, da se pri svojem delovanju še vedno držijo osnovnega načela gledati na svoje izdelke skozi oči končnega uporabnika, kolesarke in kolesarja. Pri tem ne ubirajo bližnjic, čeprav je to pogosto težko in s stališča posla včasih celo nelogično. Kupci jim ravno zato ostajajo zvesti, saj vedo, da pri izbiri materialov, oblikovanju in končni izdelavi niso sklepali kompromisov.

Povezava do strani proizvajalca

Povezani izdelki:

-5%
hlače endura fs260-probibshort black.
Hlače ENDURA FS260-Pro
Bibshort Black.
Redna cena
99,99 €
Popust
5%
Cena
94,99 €
-5%
hlače endura pro sl bibshortlong leg black.
Hlače ENDURA PRO SL Bibshort
Long Leg Black.
Redna cena
139,98 €
Popust
5%
Cena
132,98 €
Vel. M, XS
-20%
hlaće parentini tiger 2black.
Hlaće PARENTINI Tiger 2
Black.
Redna cena
169,95 €
Popust
20%
Cena
135,96 €
-5%
hlače endura pro sl bibshortblack.
Hlače ENDURA PRO SL Bibshort
Black.
Redna cena
139,98 €
Popust
5%
Cena
132,98 €
-5%
hlače endura xtract iiblack.
Hlače ENDURA Xtract II
Black.
Redna cena
64,99 €
Popust
5%
Cena
61,74 €
na vrh