HLAČE ENDURA WMS WINDCHILL BIBLONG DS BLACK

Ženske hlače, ki nudijo popolno zaščito v zimskem času
Izberite: izberi velikost nato izdelek dodajte v košarico.
Čas dobave:
Redna cena:
139,98
Popust:
5 %
Cena:
132,98
Izberite:

Hlače Endura Windchill Biblongs DS ponujajo zaščito pred vetrom v zimi. Protivetrna in vodoodbojna zaščita na sprednji strani ter ob straneh je narejena iz raztegljivega materiala. Thermolite® vlakna so obdelana s Teflonom, ki ščiti stranski in zadnji predel nog. Hlače so opremljene s sedalnim vložkom 600 in posebej prilagojene ženskemu telesu z zadrgo na hrbtnem predelu za lažje opravljaje postankov na stranišču. Tanka zadrga na gležnjih za lažje oblačenje in slačenje. Šivi so sploščeni, s čimer je zagotovljeno udobno nošenje, svetlobni odbojniki na hrbtnem predelu in gležnjih pa povečujejo varnost v prometu.

Thermolite:
T
hermolite s svojimi votlimi vlakni zagotavlja plast toplega zraka in je tako idealen material za kolesarjenje v hladnem vremenu. Rezultat so lahka in topla oblačila z odličnim odvajanjem vlage. Endura thermolite izdelki so dodatno obdelani s High Performance Repel teflonom izdelanim v DuPont-u.

Lycra:
Lycra je uporabljena kot dodatek pri vseh Endura tesno prilegajočih se oblačilih, saj zagotavlja najboljše lastnosti raztezanja in vračanja.

Teflon:
High Performance Repel teflon zaščita tkanine preprečuje pretirano močenje tkanine. Teflon je registrirana znamka DuPont z licenco uporabljena s strani Endure.

Zadrge YKK:
Vse zadrge na Endura izdelkih so znamke YKK kar zagotavlja kvaliteto in zanesljivost.

Vložek serija 600 Gel:
posodobljen vložek serije 600 s Continuously Variable Profile tehnologijo je izdelan iz enega kosa pene z gel vložki za večje udobje. TRS perforirana pena zagotavlja masažo in povečuje cirkulacijo in je tako primerna za daljša kolesarjenja. Notranji del iz mikrovlaken ima trajno antimikrobno obdelavo prednji mrežasti del pa izboljšuje zračenje.

 

 

 

 

Blagovna znamka: ENDURA
Povezava do strani proizvajalca


Izdelek: HLAČE ENDURA WMNS WINDCHILL BIBLONG DS
Barva: Črna
Velikosti (izberi): S, M, L, XL, XXL
Material: Nylon 45% Polyester 42% Elastane 13%
zadrge 1x na hrbtni strani v predelu zadnjice, 2x na gležnju

ENDURA

Endura je sinonim za četrt stoletja stalnega napredka, ki ima korenine v tradicionalnem škotskem uporu proti vsaki nadvladi in podrejanju. Izhajajo iz stalne želje in potrebe narediti boljše športno oblačilo od obstoječih na trgu. S to željo ter seveda trdim in predanim delom so iz majhne šivalnice zrasli v eno med poznavalci najbolj prepoznavnih tovarn kolesarskih oblačil in dodatkov. Pri razvoju uspešno sodelujejo s priznanimi ekipami, kot sta Movistar Team in Cervelo Bigla Team. Vrhunski materiali in različnim potrebam prilagojeni kroji so tako preskušeni pod najzahtevnejšimi pogoji in na največjih tekmovanjih tako moškega, kot tudi ženskega kolesarskega športa. S ponosom se lahko pohvalijo, da se pri svojem delovanju še vedno držijo osnovnega načela gledati na svoje izdelke skozi oči končnega uporabnika, kolesarke in kolesarja. Pri tem ne ubirajo bližnjic, čeprav je to pogosto težko in s stališča posla včasih celo nelogično. Kupci jim ravno zato ostajajo zvesti, saj vedo, da pri izbiri materialov, oblikovanju in končni izdelavi niso sklepali kompromisov.

Povezava do strani proizvajalca

Povezani izdelki:

-5%
hlaČe endura windchillbiblong black
HLAČE ENDURA WINDCHILL
BIBLONG BLACK
Termo in proti veterna zaščita.
Redna cena
134,99 €
Popust
5%
Cena
128,24 €
-5%
hlaČe endura wms windchill biblong ds black
HLAČE ENDURA WMS WINDCHILL
BIBLONG DS BLACK
Ženske hlače, ki nudijo popolno zaščito v zimskem času
Redna cena
139,98 €
Popust
5%
Cena
132,98 €
-5%
hlaČe endura fs260-prothermo bibshort black
HLAČE ENDURA FS260-PRO
THERMO BIBSHORT BLACK
Termo kratke hlače.
Redna cena
99,99 €
Popust
5%
Cena
94,99 €
-5%
hlaČe endura fs260-prothermo biblong black
HLAČE ENDURA FS260-PRO
THERMO BIBLONG BLACK
Optimalna zaščita pred vetrom in vodo v zimskem času
Redna cena
114,99 €
Popust
5%
Cena
109,24 €
-5%
hlaČe endura pro sl biblongblack
HLAČE ENDURA PRO SL BIBLONG
BLACK
Termo zaščita z vložkom po meri.
Redna cena
199,99 €
Popust
5%
Cena
189,99 €
na vrh