Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Brezplačna dostava za naročila nad 45 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

GARMIN Edge 530 Bundle

GARMIN Edge 530 Bundle
 • GARMIN Edge 530 Bundle
 • GARMIN Edge 530 Bundle
 • GARMIN Edge 530 Bundle
 • GARMIN Edge 530 Bundle
 • GARMIN Edge 530 Bundle
 • GARMIN Edge 530 Bundle
 • GARMIN Edge 530 Bundle
 • GARMIN Edge 530 Bundle
 • GARMIN Edge 530 Bundle
 • GARMIN Edge 530 Bundle
Komu je pomembno, da kolesarski računalnik Edge® 530 omogoča dinamično spremljanje zmogljivosti in vpoglede, ki vam pomagajo izboljšati rezultate? Vam.
 • Redna cena:

  406,99 €

 • Popust:

  48,84 € (12%)

 • Spletna cena:

  358,15 €

 • Šifra artikla:

  010-02060-11

 • Blagovna znamka:

  GARMIN

Brezplačna dostava

Dobava: predvidoma 3 dni

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Kolesarite, kot da poznate vsak hrib in ovinek. Hkrati pa poiščite poti, ki so najbolj priljubljene med domačini. Med kolesarjenjem se lahko tudi izgubite, saj se lahko zanesete, da boste z napravo Edge našli pot nazaj. Ne potrebujete sopotnika. Dosezite svoj najboljši rezultat, nato pa ga še izboljšajte. Primerjajte nedavne dosežke s prejšnjimi vožnjami. Končno trener, ki ne vpije. Sinhronizirajte strukturirane vadbe z napravo Edge. Oglejte si svoje statistične podatke. Prav vse. Beležite več parametrov zmogljivosti kot kadar koli doslej. Daljša ko je vožnja, boljša je. Zagotovite si do 20 ur kolesarjenja med posameznimi polnjenji.
DINAMIČNO SPREMLJANJE ZMOGLJIVOSTI, Zagotovite si boljši vpogled v to, kako se vaše telo odziva na vadbo. Spremljajte najvišji VO2, čas regeneracije, obremenitev pri vadbi, osredotočenost obremenitve pri vadbi in številni drugi parametri1.
STANJE VADBE, Kako učinkovita je vaša vadba? Uporabite samodejno oceno nedavne zgodovine vadb in kazalnikov zmogljivosti, na podlagi česar ugotovite, ali je vaša vadba produktivna, optimalna ali čezmerna1.
AKLIMATIZACIJE NA VROČINO IN NADMORSKO VIŠINO, Pripravite se na kakršno koli okolje. Na podlagi aklimatizacije na vročino in nadmorsko višino si oglejte, kako se vaše telo odziva v različnih okoljih1.
ZDRUŽLJIVOST S SISTEMOM ZA ELEKTRIČNA KOLESA SHIMANO STEPS, Oglejte si namenski zaslon stanja električnega kolesa, podatkovna polja ter podporo za stanje sistema in opozorilna sporočila. Med vožnjo si lahko ogledate tudi raven pomoči, položaj prestav, trajanje napajanja z baterijo in številne druge podatke.
DINAMIKA KOLESARJENJA, Izkoristite napredne parametre kolesarjenja1 , ki omogočajo vpogled v to, kako se vaša zmogljivost spreminja glede na spremenljive razmere, kot so položaj, nastavitev kolesa, trajanje vožnje in drugi dejavniki.
DINAMIKA GORSKEGA KOLESARJENJA, Beležite izjemne trenutke vsake vožnje z novimi gorskokolesarskimi parametri, kot so število in dolžine skokov ter čas v zraku.
GRIT™ IN FLOW™, Grit se ocenjuje težavnost vožnje na podlagi podatkov GPS-a, višine in drugih podatkov. Flow se meri, kako zvezno se spustite po stezi, iz česar dobite rezultat, ki ga lahko naslednjič izboljšate.
NAPREDNE VADBE, Sinhronizirajte vadbe storitve TrainingPeaks®, in naše spletne skupnosti Garmin Connect™ z napravo Edge. Oglejte si prihodnje vadbe in se preprosto lotite naslednje.
 FUNKCIJA CLIMBPRO, Funkcija samodejno prikaže preostali vzpon in naklon, ko se vzpenjate po načrtovani poti ali progi. Tako lažje odmerite naprezanje in si ogledate, koliko se boste še morali naprezati.
DALJŠE TRAJANJE NAPAJANJA Z BATERIJO, Baterija napaja napravo Edge 530 do 20 ur pri uporabi sprejemnika GPS in do 40 ur z izbirnim prenosnim polnilnikom Garmin Charge™ ali v načinu varčevanja z baterijo.

Vsebina izdelka:
- Naprava Garmin Edge 530
- Standardni nosilec
- Sprednji nosilec za poravnano namestitev
- Senzor hitrosti
- Senzor kadence
- Merilnik srčnega utripa
- Vrvica
- Kabel USB