Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Količina:

0


Znesek:

0,00

GARMIN Edge 130 Plus Bundle

GARMIN Edge 130 Plus Bundle
 • GARMIN Edge 130 Plus Bundle
 • GARMIN Edge 130 Plus Bundle
 • GARMIN Edge 130 Plus Bundle
 • GARMIN Edge 130 Plus Bundle
 • GARMIN Edge 130 Plus Bundle
 • GARMIN Edge 130 Plus Bundle
S tem kompaktnim kolesarskim računalnikom GPS ne boste nikoli nehali kolesariti. Ne glede na to, ali na kolesu radi odkrivate nove steze ali pa želite s kolesarjenjem v službo ohranjati okolje, se na pot odpravite z napravo Edge 130 Plus.
 • Redna cena:

  254,99 €

 • Popust:

  38,25 € (15%)

 • Spletna cena:

  216,74 €

 • ali od 18,06 € / mesec | Izračun obrokov

 • Šifra artikla:

  010-02385-11

 • Blagovna znamka:

  GARMIN

Brezplačna dostava

Garancija ugodne cene

Pošljite nam povezavo izdelka z nižjo ceno, ki je v ponudbi pri drugem trgovcu, mi pa se bomo potrudili, da vam posredujemo našo najugodnejšo ponudbo.

Dobava: predvidoma 3 dni

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Več informacijDodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Ostali ste brez izgovorov. Brezžično sinhronizirajte vadbe neposredno z napravo Edge. Smo že tam? Funkcija ClimbPro vam pomaga odmeriti naprezanje na hribovitih načrtovanih poteh.
Vedeli boste, kam morate iti. Pomagala vam bo pregledna navigacija s pozivi za zavoje. Boljše zavedanje o razmerah in zaznavanje dogodkov1. Brezskrbnost za vas in vaše domače navijače.
Ostanite v stiku med kolesarjenjem s številnimi povezanimi funkcijami2. Naredite več med posameznimi polnjenji, saj baterija zagotavlja napajanje do 12 ur v načinu GPS3.
NAPREDNE VADBE, Vadbe iz računov Garmin Connect™ ter drugih računov, kot je TrainingPeaks®, sinhronizirajte neposredno z napravo Edge. Oglejte si prihodnje vadbe in se preprosto lotite naslednje.
SPREMLJANJE ZMOGLJIVOSTI,Izboljšajte svojo telesno pripravljenost z dinamičnimi vpogledi v zmogljivost, kot so najvišji VO2, srčni utrip4 in številni drugi podatki.
DINAMIKA GORSKEGA KOLESARJENJA,Beležite izjemne trenutke vsake vožnje z novimi gorskokolesarskimi parametri, kot so število in dolžine skokov ter čas v zraku.
FUNKCIJA CLIMBPRO,Funkcija samodejno prikaže preostali vzpon in naklon, ko se vzpenjate po načrtovani poti ali progi. Tako lažje odmerite naprezanje in si ogledate, koliko se boste še morali naprezati.
VEČ SISTEMOV GNSS, Edge 130 Plus uporablja več satelitskih sistemov (GPS, GLONASS in Galileo), zato lahko spremlja lokacijo v zahtevnejših razmerah kot samo z omrežjem GPS. Poleg tega vgrajeni višinomer prikaže, kako visoko ste se povzpeli s kolesom.
PREPROSTA NAVIGACIJA, Ostanite na pravi poti s pozivi za zavoje in zemljevidom s pikčasto sledjo, ki prikaže, kje ste bili in kam greste. Na koncu vožnje vas lahko naprava Edge 130 Plus celo usmerja nazaj do začetne lokacije.
RAZLOČEN IN JASEN ZASLON, Oglejte si navodila za pot na razločnem 1,8-palčnem zaslonu, ki je dobro viden tako na soncu kot pri šibki svetlobi.
ZDRUŽLJIVOST Z NAPRAVAMI VARIA™, Združite napravo Edge 130 Plus z našim radarjem za spremljanje dogajanja za kolesom in lučmi Varia, s katerimi lahko preprosto vidite in ste vidni.
ZAZNAVANJE DOGODKOV, Naprava Edge samodejno pošlje lokacijo predhodno naloženim stikom v sili, če zazna dogodek1.Zaznavanje dogodkov je privzeto omogočeno samo za profile dejavnosti kolesarjenja po cesti, makadamu in na delo ter turnega kolesarjenja in kolesarjenja z električnim kolesom.

Vsebina:
- Naprava Edge® 130 Plus
- Pas HRM-Dual™
- Standardni nosilec
- Kabel USB
- Vrvica