MOTOREX HYDRAULIC FLUID 75 1L TEKOČINA ZA HIDRAVLIČNE ZAVORE

motorex hydraulic fluid 75 1l tekoČina za hidravliČne zavore
Čas dobave:
Cena
35,95

Olje za hidravlične zavorne sisteme. Visoka odpornost na staranje in idealna viskoznost pri nizkih in visokih temperaturah. Nizka agresivnost do tesnil.
Pomembno: Hidraulic Fluid 75 uporabljajte samo v zavornih sistemih za katere proizvajalec zapoveduje uporabo zavorne tekočine na osnovi mineralnega olja.


proizvajalec Motorex
izdelek Hydraulic Fluid 75 1L
ostalo mineralno olje za hidravlične zavore

MOTOREX

Motorex je največje neodvisno švicarskoi podjetje za predelavo nafte s stoletno tradicijo, njihov program pa šteje preko 2000 različnih proizvodov, ki jih izvažajo v 60 različnih držav, med katerimi je tudi Slovenija. Podjetje je zelo aktivno na področju raziskav, razvoja in proizvodnje maziv in kemikalij najvišje kakovosti. Široka linija proizvodov pa obsega vse od motornih olj, maziv, čistil in sredstev za nego avtomobilov, motociklov, plovil in koles. Motorex podpira številne športnike in ekipe in na tak način spremlja lastnosti svojih proizvodov tudi v najtežavnejših razmerah. Posebno pozornost namenjajo tudi zaščiti okolja, saj vse procese izdelave spremljajo najvišji ekološki standardi. S svojim programom Motorex Bike Line pa Motorex ponuja rešitev za vse vrste kolesarskih navdušencev in za vse pogoje. Pri razvoju kolesarskega programa so bile vključene številne mednarodne ekipe in vodilni proizvajalci v kolesarski industriji. Maziva in čistila so primerna za vse vrste koles, od cestnih, gorskih pa vse do e-koles.

Povezava do strani proizvajalca

na vrh