Bianchi Oltre XR4 - Superkolo leta 2016-2017

Najnovejše kolo Bianchi Oltre XR4, ki se ponaša s Countervail tehnologijo, je osvojilo prestižno nagrado Super Bike of the Year, ki jo podeljuje spletna stran Road.cc.

Bianchi Oltre XR4 je bil imenovan kot Superkolo leta in sicer s strani prestižne spletne strani Road.c.c. Uredniki spletne strani so kolo označili kot izjemno tehnično in inženirsko inovacijo z odličnimi voznimi lastnostmi, pametnega dizajna, kar vodi v izboljšanje rezultatov na cesti. Člani žirije so model Oltre XR4 opisali kot: »Izjemno lahko tekmovalno kolo z neverjetnimi zmogljivostmi. Je okretno in togo ter izredno natančno vodljivo...« Bianchi Oltre XR4 se je poleg tega tudi uvrstil še na drugo mesto tekmovanja za »Kolo leta 2016-2017« in to vseh kategorijah in med vsemi predstavljenimi kolesi.

Poleg tega je novi Oltre XR4, »tekmovalna raketa«, kot ga pogosto opisujejo, že peto Bianchijevo kolo z ekskluzivno in s patentom zaščiteno Countervail tehnologijo, katera izničuje vibracije, obenem pa zagotavlja minimalni zračni upor in nadzor nad kolesom tudi pri visokih hitrostih.
Pravzaprav Coutervail za razliko od vseh ostalih tehnologij na trgu edina zagotavlja nadzor in udobje hkrate brez izgubljanja energije ne glede na hitrost!

Countervail je viskoelastičen karbonski material za izdelavo koles, ki izenačuje do 80 odstotkov vibracij. Predstavlja revolucijo v svetu cestnih in MTB koles, saj zagotavlja številne prednosti in izboljšuje vozne lastnosti vseh koles.

na vrh