MOTOREX BIKE CLEAN 500ML MOTOREX BIKE CLEAN 500ML

Motorex Bike Clean je visoko učinkovito čistilo za kolo, ki ne vsebuje topil in je najprimernejše za močno umazana kolesa.

Motorex Bike Clean je visiko učinkovito čistilo za kolo, ki ne vsebuje topil in je najprimernejše za močno umazana kolesa. Motorex Bike Clean brez težav in hitro odstrani blato, zemljo in prah. Ne pušča mastnihostankov in ne vpliva na delovanje zavor. Čistilo je primerno tudi za okvirje iz ogljikovih vlaken.


MOTOREX BIKE CLEAN 500ML
Visiko učinkovito čistilo za kolo ki ne vsebuje topil in je najprimernejše za močno umazana kolesa. Bike Clean brez težav in hitro odstrani blato, zemljo in prah. Ne pušča mastnihostankov in ne vpliva na delovanje zavor. Čistilo je primerno tudi za okvirje iz ogljikovih vlaken.

Uporaba:  Odstranite večje kupe blata in čistilo razpršite pa celem kolesu. Pomembno je, da kolesa pred tem ne čistite z vodo ampak čistilo popršite na suho- umazano kolo. Po nekaj minutah preprosto sperite z vodo. Med spiranjem si lahko pomagate z gobico ali krtačko za čiščenje kolesa.

Nasvet: Popršite ga enakomerno vendar v tankem sloju po celem kolesu. Čistilo pustite delovati cca 2 minuti in ga sperite z vodo. Pomembno je, da je kolo pred čiščenjem suho. Prav tako večja količina čistila na površino kolesa ne zagotavlja boljšega rezulata. raje si pri čiščenju pomagajte s krtačko ali gobico. Verigo in gibljive dele po uporabi naoljite.

 

na vrh