Plačilo in dostava

Stroški pošiljanja blaga:
S 12.1.2021 smo poenotili stroške pošiljanja. Stroške pošiljanja po novem prištevamo k kupnini in so razvidni iz računa oz. ponudbe. Pošiljke pošiljamo preko podjetja DPD, na območju mestne občine Ljubljana pa je možna tudi ekološka dostava s kolesom kurirja Leti Vili.

Stroški pošiljanja- Slovenija:
Vrednost naročila do 44,99 €, poštnina: 4,5 €
Vrednost naročila od nad 45,00 €: poštnina brezplačna
(novi pogoji 
pošiljanja spremenjeni dne 12.1.2021)

Stroški pošiljanja- EU:
15 €


Izbira vrste plačila (naročilo v intenetni prodajalni):
V primeru izbire plačila po povzetju se naročeno blago plača dostavljalcu blaga kurirski službi DPD oziroma kurirju Leti Vili ob prevzemu .
V primeru izbire plačila bančnega nakazila pa po potrditvi naročila kupec prejme predračun, preko elektronske pošte, blago pa se kupcu odpremi po dospetju sredstev na račun prodajalca.

Plačilo - gotovina: ob dostavi kurirske službe DPD.
Plačilo z gotovino se opravi ob prevzemu blaga, ki ga dostavi ena od omenjenih kurirskih služb.


Plačilo - predračun:
Na podlagi vašega naročila, v najkrajšem možnem času prejmete predračun. O plačilu nas obvezno obvestite preko elektronske pošte (info@veb-company) saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave.

Plačilo - brezgotovinsko poslovanje; kartice
Sprejemamo plačilne kartice: BA, Maestro.
Sprejemamo kreditne kartice: Visa, EuroCard-MasterCard, Diners, Karanta.


KREDITI- OBROČNO PLAČILO...klik
Nakup na obroke brez obresti! S sodelovanjem NLB ponujamo brezobrestne obročne nakupe v naših poslovnih enotah. Brez neprijetnega čakanja in podpisovanja dokumentov, brez obresti,...od 2 do 12 obrokov. Vse uredimo na enem mestu (kartico samo "povlečemo") in nakup na obroke je urejen....

Prednosti: Brez dodatnih obresti. Višina nakupa je odvisna od višine neporabljenega limita na kartici. Za nakup na obroke se odločite neposredno na prodajnem mestu.

Število obrokov: Najmanjše število obrokov je 2, največje 12 oziroma 24 na prodajnih mestih, ki to že omogočajo. Število obrokov in najnižji znesek obroka določi posamezno prodajno mesto (natančne informacije dobite na prodajnem mestu).


Višina nakupa na obroke: Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici. Ob plačilu s kartico bomo za celotni znesek nakupa zmanjšali razpoložljivi limit porabe na kartici. Višina nakupa je odvisna od višine neporabljenega limita na plačilni kartici, s katero boste opravili nakup, pri čemer posamični obroki zapadajo v plačilo mesečno. Limit, ki ga imate na kartici, bomo obremenili za celotno višino neodplačanega dela nakupa, in sicer do časa poplačila celotne obveznosti nakupa, vendar največ za 12 mesecev oz 24 mesecev od dneva nakupa. Z odplačevanjem posamičnih obrokov se vam bo postopoma sproščal tudi limit, kar pomeni, da bomo po izvedenem mesečnem plačilu porabe za višino poravnanega obroka sprostili razpoložljivi limit porabe na kartici. Višino razpoložljivega limita lahko vedno preverite v NLB Prokliku, prek NLB Teledoma, na NLB Bankomatih, v podjetniškem ali poslovnem centru ali poslovalnici. Če višina razpoložljivega limita ne ustreza višini želenega nakupa, lahko pri svojem poslovnem skrbniku oddate vlogo za povišanje.

V primeru odstopa od nakupa blaga, kjer je bil narejen nakup z Diners kartico na obroke, vam bomoob vračilu kupnine obračunali provizijo za plačilo na obroke v višini 4,9% za nakup na 2 do 5 obrokov, oziroma 5,8% za nakup na več kot 6 obrokov, kolikor je Diners obračunal nam, za vaš nakup.

Izdajatelj vaše kreditne kartice vam bo stroške kreditiranja obračunal skladno s pogodbo, katero ste sklenili z njim.

Sicer pa nam pišite (info@veb-company.si) ali pa se pri naših prodajalcih pozanimajte o podrobnostih.
Več informacij, splošni pogoji poslovanja NLB krediti...klik

DOSTAVA NA DOM
Blago poslano preko dostavne službe DPD ali LETI VILI se lahko plača tudi ob prevzemu z gotovino ali pa s predračunom na naš tekoči račun, sicer ob naročilu na spletni strani s karticami.
Poštnino za blago poslano preko dostavne službe plača prejemnik in je zaračunana po ceniku (http://www.veb-company.si/pogoji-poslovanja.html).
Pri dostavi preko dostavne službe DPD je mogoč prevzem tudi na Petrol PUDO točkah. Za tovrstni prevzem se lahko dogovorite ob klicu kurirja DPD, ki ga prejmete pred dostavo. Za ta način prevzema Petrol dodatno zaračuna 0,30 EUR v primeru, da gre samo za vročilo paketa (plačilo po predračunu). V primeru plačila odkupnine ob prevzemu na PUDO točki (po povzetju) ta strošek znaša 0,85 EUR.
Dostava Leti Vili je dostava s kolesom na območju Ljubljane. Po navadi opravljena takoj ali še isti dan. Cena na območju Ljubljane 3,5 eur (za naročila nad 33 eur brezplačna!).
Možna je tudi dostava z drugimi kurirskimi službami (Kurirček, GLS, Pošta Slovenija,..).

TAX FREE
Možnost povračila davka: TaxFree.
Možnost povračila davka TaxFree lahko uveljavljajo samo državljani izven EU in z veljavnim osebnim dokumentom.

POZOR!
Pridržujemo si pravico do sprememb poslovanja brez predohodne najave. Vse cene in podatki na strani so informativne narave in se lahko brez predhodne najave spreminjajo. Cena se lahko spremeni tudi zaradi spremembe tečaja. Možne so napake pri navajanju podatkov in cen izdelkov. 

Za artikle, pri katerih je rok dobave daljši od 15 dni, je plačilo po predračunu ali prek spletne banke edini možen način plačila!

Plačilo po povzetju
Pri plačilu po povzetju naročeno blago plačate ob prevzemu na dogovorjenem naslovu. Plačilo po povzetju preko dostavne službe DPD je možno samo z gotovino pri kurirju Leti Vili pa z gotovino ali s plačilno/kreditno kartico.

Plačilo po predračunu / prek spletne banke
Pri izbranem plačilu po predračunu ali prek spletne banke vam bomo po elektronski pošti poslali predračun s plačilnimi podatki. Ko plačilo predračuna prispe na naš račun, steče postopek dobave v dogovorjenem roku.

na vrh