KAPA ENDURA WINDCHILL SKULLCAP

kapa endura windchill skullcap
Čas dobave:
Cena
19,99
Izberite:

Podkapa za pod čelado izdelana iz Thermolite materiala, ki je dodatno obdelan s Teflon-om. Tako nudi protiveterno zaščito, termo izloacijo in je vodoodbojna. Zaradi mehkega in elastičnega materiala, oblikovana, se lepo prilega glavi. Ploščati šivi so elastični in mehki.
Material zagotavlja kar najboljše udobje in zaščito ter se hitro suši. Odvaja vlago na zunanjo stran.

barve: črna
velikosti: S-M, L-XL
material:

lastnosti materialov:

Thermolite:
Thermolite s svojimi votlimi vlakni zagotavlja plast toplega zraka in je tako idealen material za kolesarjenje v hladnem vremenu. Rezultat so lahka in topla oblačila z odličnim odvajanjem vlage. Endura thermolite izdelki so dodatno obdelani s High Performance Repel teflonom izdelanim v DuPont-u.

CoolMax:
Pri kolesarjenje v toplem vremenu CoolMax tkanina zahvaljujoč svojim vlaknom s štirimi kanali izredno hitro odvaja vlago in tako zagotavlja udobje in suhost.

 
 

Šifra izdelka: E1005
Blagovna znamka: ENDURA
Povezava do strani proizvajalca

ENDURA

Endura je sinonim za četrt stoletja stalnega napredka, ki ima korenine v tradicionalnem škotskem uporu proti vsaki nadvladi in podrejanju. Izhajajo iz stalne želje in potrebe narediti boljše športno oblačilo od obstoječih na trgu. S to željo ter seveda trdim in predanim delom so iz majhne šivalnice zrasli v eno med poznavalci najbolj prepoznavnih tovarn kolesarskih oblačil in dodatkov. Pri razvoju uspešno sodelujejo s priznanimi ekipami, kot sta Movistar Team in Cervelo Bigla Team. Vrhunski materiali in različnim potrebam prilagojeni kroji so tako preskušeni pod najzahtevnejšimi pogoji in na največjih tekmovanjih tako moškega, kot tudi ženskega kolesarskega športa. S ponosom se lahko pohvalijo, da se pri svojem delovanju še vedno držijo osnovnega načela gledati na svoje izdelke skozi oči končnega uporabnika, kolesarke in kolesarja. Pri tem ne ubirajo bližnjic, čeprav je to pogosto težko in s stališča posla včasih celo nelogično. Kupci jim ravno zato ostajajo zvesti, saj vedo, da pri izbiri materialov, oblikovanju in končni izdelavi niso sklepali kompromisov.

Povezava do strani proizvajalca

Povezani izdelki:

-5%
kapa endura thermolite skullcapblack
KAPA ENDURA THERMOLITE SKULLCAP
BLACK
Redna cena
14,99 €
Popust
5%
Cena
14,24 €
-5%
kapa endura baabaa skullcap
KAPA ENDURA BAABAA SKULLCAP
Redna cena
24,99 €
Popust
5%
Cena
23,74 €
na vrh