HLAČE ENDURA FS-260PRO-SL MEDIUM PAD

Zaloga:
DA
Redna cena:
129,99
Popust:
5 %
Cena:
123,49
Izberite:

Endura FS260-PRO SL so hlače, ki si jih želi vsak kolesar in so bile razvite v sodelovanju s profesionalno ekipo Movistar. Tri različne širine podloge in dve dolžini hlačnic zagotavljajo, da se hlače povsem prilegajo vsakemo, še tako zahtevnemu kolesarju. Posebna coldblack® tkanina z UPF50+ zaščito in 3D mreža, ki drastično zmanjšata pregrevanje telesa. Italijanska Lycra® Power™ je krojena po obliki telesa in nudi podporo mišicam. Endurina serija podlog 700 ima zvezen variabilen profil podloge, ki z mehkimi prehodi med različnimi debelinami poveča vaše udobje. Lahki silikonski všitki na stegnih poskrbijo, da so hlače na pravem mestu.

Lastnosti:
- Italijanska „power lycra“ za optimalno oporo mišicam
- Coldblack tehnologija drastično zmanjšuje kopičenje toplote
- vložek serije 700 z variabilnim profilom in antibakterijsko obdelavo na voljo v treh širinah
- 3D mrežica na zgornjem delo za boljše zračenje
- predoblikovan tekmovalni kroj
- brezšivni zaključek hlačnic s silikonskim trakom
- UPF 50+ zaščitni faktor
- različne dolžine hlačnic
- različne velikosti vližkov

Vložek Endura 700 series Men's:
Vložek serie's 700 je na voljo v treh širinah. "Continuously Variable" profil je znanstveno zasnovan v treh širinah, ki se prilegajo različnim širinam sedalnih kosti. Vložek je izdelan iz enakega enotnega kosa pene kot vložek serije 1000 vendar se z različnimi velikostmi znebimo odvečnega materiala kar izboljšuje dihanje, raztegljivost in s tem udobje.

ColdBlack technology:
Temna oblačila se segrevajo hitreje kot svetla. ColdBlack tehnologija zmanjšuje to razliko s povečanjem količine infrardečih in ultravijoličnih ki se odbijejo s površine tkanine. ColdBlack prav tako zagotavlja zanesljivo zaščito pred UV žarki (zaščitni faktor UPF50)

Lycra:
Lycra je uporabljena kot dodatek pri vseh naših tesno prilegajočih se oblačilih saj zagotavlja izredne karakteristike raztezanja in vračanja

Blagovna znamka: ENDURA
Povezava do strani proizvajalca


izdelek HLAČE ENDURA FS-260PRO-SL
barve (izberi) črna
velikosti (izberi) XS, S, M, L, XL, XXL
material Nylon 78% Elastane 22%

ENDURA

Endura je sinonim za četrt stoletja stalnega napredka, ki ima korenine v tradicionalnem škotskem uporu proti vsaki nadvladi in podrejanju. Izhajajo iz stalne želje in potrebe narediti boljše športno oblačilo od obstoječih na trgu. S to željo ter seveda trdim in predanim delom so iz majhne šivalnice zrasli v eno med poznavalci najbolj prepoznavnih tovarn kolesarskih oblačil in dodatkov. Pri razvoju uspešno sodelujejo s priznanimi ekipami, kot sta Movistar Team in Cervelo Bigla Team. Vrhunski materiali in različnim potrebam prilagojeni kroji so tako preskušeni pod najzahtevnejšimi pogoji in na največjih tekmovanjih tako moškega, kot tudi ženskega kolesarskega športa. S ponosom se lahko pohvalijo, da se pri svojem delovanju še vedno držijo osnovnega načela gledati na svoje izdelke skozi oči končnega uporabnika, kolesarke in kolesarja. Pri tem ne ubirajo bližnjic, čeprav je to pogosto težko in s stališča posla včasih celo nelogično. Kupci jim ravno zato ostajajo zvesti, saj vedo, da pri izbiri materialov, oblikovanju in končni izdelavi niso sklepali kompromisov.

Povezava do strani proizvajalca

Povezani izdelki:

-5%
hlaČe endura fs-260pro-sl  medium pad
HLAČE ENDURA FS-260PRO-SL
MEDIUM PAD
Redna cena
129,99 €
Popust
5%
Cena
123,49 €
na vrh