Količina:

0


Znesek:

0,00

NOVO: Super enostavna plačila na obroke. Brez obiska banke.

Preveri svoj limit

HIGH 5 Energy Gel AQUA 66g 1+1 Gratis

Berry/Gozdni Sadeži

HIGH 5 Energy Gel AQUA 66g 1+1 Gratis
  • Cena:

    1,69 €

  • Šifra artikla:

    HF.003109+1

  • Blagovna znamka:

    HIGH 5

Garancija ugodne cene

Pošljite nam povezavo izdelka z nižjo ceno, ki je v ponudbi pri drugem trgovcu, mi pa se bomo potrudili, da vam posredujemo našo najugodnejšo ponudbo.

Zaloga: na zalogi

Več informacijDodaj v košarico
PAR

Opis izdelka

Iso Gel Plus v novi podobi v dveh okusih. Priljubljen med tekači. Ni ga potrebno poplakniti z vodo. Vsebuje 30mg kofeina.

Lastnosti:
- Gel s pravim sadnim sokom, ki da osvežujoč, lahek okus, ne vsebuje umetnih sladil
- 23 g ogljikovih hidratov
- Izdelek je preizkušen na najtežjih športnih tekmovanjih na svetu
- Vsebuje 30 mg kofeina/gel
- Enostavno odpiranje
- priljubljen med tekači, ker ga ni potrebno poplakniti z vodo
- Brez glutena

Iso Gel Plus je po sestavi bolj športni napitek kot gel. Gel je tekoč, z dodanim pravim sadnim sokom, ki da gelu odličen okus. Ni preveč gost in presladek. Odpiranje embalaže in uporaba je enostavna. Iso Gel vsebuje 23 g ogljikovih hidratov in manjšo dozo kofeina – 30 mg/gel. Preverjeni ter nagrajeni so s strani najboljših športnikov, ki sodelujejo na najtežjih športnih preizkušnjah na svetu.
Ko uporabljate Iso Gel, dodatna voda ni potreba, saj je gel redkejši, je bolj športna pijača kot običajni gel. Za vzdrževanje hidracije priporočamo odlično kombinacijo napitka ZERO z elektroliti in Iso Gel.
Izbrati Energy Gel ali Iso Gel? Obe vrsti gela opravita enako nalogo. Iso Gel je nekoliko redkejši in ga lahko uvrstimo nekje vmes med gele in napitke. Energy Gel je gostejši, vendar je pakiranje zaradi tega manjše in je lažji, kar olajša prenašanje večjih količin.
Ogljikovi hidrati prispevajo k obnovi normalnega delovanja mišic po intenzivni in dolgotrajni telesni aktivnosti, ki povzroča utrujenost mišic in izčrpanje zalog glikogena v skeletnih mišicah. Za doseganje teh rezultatov zaužijte 4 g ogljikovih hidratov na kg telesne teže iz vseh virov znotraj 4-6 ur po aktivnosti.
HIGH5 IZDELKI NE VSEBUJEJO SESTAVIN, KI SO NA WADA LISTI PREPOVEDANIH SUBSTANC
Gel z 2:1 fruktozo?
High5 ne proizvaja gelov z 2:1 fruktozo. Pri High5 smo mnenja, da geli s fruktozo nimajo bistvene prednosti pred navadnimi. Formulacije z 2:1 fruktozo omogočajo, da posameznik porabi potencialno več ogljikovih hidratov na uro - 90 g/uro, za dosego te količine pa bi morali zaužiti 4 gele v eni uri. Raziskava univerze v Glasgow-u je pokazala, da maratonci vzamejo v povprečju 2 do 3 gele na uro (torej 46 g do 69 g ogljikovih hidratov), kljub nasvetom naj jih zaužijejo več. Če v eni uri ne vnesemo 4 gele , izničimo glavno prednost mešanice s fruktozo. Poleg tega bi bili 2:1 fruktozni geli zelo sladki, športniki pa poudarjajo, da nočejo sladkih gelov.
NAVODILA ZA UPORABO: 1gel / 20min, največ 13/dan OPOZORILO! Ni priporočljivo za otroke in nosečnice (kofein: 45mg/100g) Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Zaužijte dovolj tekočine, držite se napotkov o uporabi v izogib prebavnih motenj. Izdelek je namenjen športnikom, v kombinaciji z raznovrstno hrano.
PROIZVAJALEC: Proizvedeno v VB, High 5, www.highfive.co.uk