BIANCHI INTREPIDA

Novi Bianchi Intrepida, vstopni model v razred karbonskih Bianchi koles. Je izvrstna kombinacija med ugodno ceno in kakovostjo.
Novi Bianchi Intrepida, vstopni model v razred karbonskih Bianchi koles. Je izvrstna kombinacija med ugodno ceno in kakovostjo. Bianchi Intrepida je zagotovo odlično kolo za vse tiste, ki želijo karbonsko kolo, obenem pa želijo zapraviti veliko denarja.
Intrepida je na voljo v različnih barvnih možnostih, z opremami Shimano Ultegra, 105, Tiagra in Campagnolo Veloce in v 5ih velikostih.

Vožnje na daljše razdalje je potrebno prevoziti v optimalni "poziciji". Bianchi Intrepida spada med tako imenovane udobnejše "endurance" kolesa, ki zagotavljajo udobno vožnjo. Obenem pa kolo ohranja vse značilnosti tekmovalnih okvirjev,  kot so odlična lega na cesti tudi pri večjih hitrostih in odzivnost ter togost in varnost. Geometrija kolesa dovoljuje tudi uporabo nekoliko udobnejših in nekaj milimetrov širših plaščev.

Geometrija kolesa  "endurance" (krajša zgornja cev, višja glava okvirja) ponuja udobno držo na kolesu, hkrati pa zagotavlja športno in dinamično vožnjo. Stožičasta oziroma "tapered" oblika glave okvirja in popolnoma karbonske vilice kolesu samo še izboljšajo vozne lastnosti.

Novi Bianchi Intrepida je vstopni model v razred karbonskih Bianchi koles. Je izvrstna kombinacija med ugodno ceno in kakovostjo. Bianchi Intrepida je zagotovo odlično kolo za vse tiste, ki želijo karbonsko kolo, obenem pa želijo zapraviti veliko denarja.

Intrepida je na voljo v različnih barvnih možnostih, z opremami Shimano Ultegra, 105, Tiagra in Campagnolo Veloce in v 5ih velikostih.

na vrh