Količina:

0


Znesek:

0,00

NOVO: Super enostavna plačila na obroke. Brez obiska banke.

Preveri svoj limit

MOTOREX Bike Shine

Spray 300ml

MOTOREX Bike Shine
 • MOTOREX Bike Shine
 • MOTOREX Bike Shine
 • Cena:

  13,96 €

 • Šifra artikla:

  MOT.304848

 • Blagovna znamka:

  MOTOREX

Garancija ugodne cene

Pošljite nam povezavo izdelka z nižjo ceno, ki je v ponudbi pri drugem trgovcu, mi pa se bomo potrudili, da vam posredujemo našo najugodnejšo ponudbo.

Zaloga: na zalogi

Več informacijDodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Osveži barve in doda svetleč videz. Bike Shine ščiti in ohranja lesk ter je vodoodbojen. Antistatične lastnosti Bike Shine-a preprečujejo tudi nabiranje prahu in kolo ščiitijo tudi v času neuporabe.

Uporaba: Motorex Bike Shine popršite po okvirju in obrišite z mehko krpo. Lahko ga popršite tudi po krpi in ga z njo nežno nanesete na okvir kolesa in ostale kovinske dele. Zelo tanka antistatična površina bo varovala dele kolesa in okvir pred prahom, vodo in povrnil se bo originalni "lesk" barve. Lahko se uporablja tudi na matiranih površinah. Ne pršite po zavornih površinah. Pred uporabo embalažo pretresite .

Nasvet: Z Motorex Bike Shine suho in čisto kolo in dele kolesa popršite z razdalje približno 10-20 cm. Temeljito obrišite "namazane" površine z mehko bombažno krpo. Pazite, da ne pride v stik z zavornimi površinami. Prav tako je pomembno, če ste popršili površine pedal, le te dobro očistite, saj Motorex Bike Shine na teh delih zaradi antistatičnega premaza lahko povzroči škripanje. Stično površino pedal lahko tudi rahlo naoljite z Motorex Dry Power mazivom in ga obrišete. Motorex Bike Shine je testran tudi za karbonske dele in okvirje ter plastične dele na kolesu, tesnila,...

Nasvet za vzdrževanje in čiščenje kolesa: Pred čiščenjem kolesa ne spirajte z vodo. Najboljše rezulate se doseže z nanašanjem MOTOREX čistil in maziv na suho kolo in dele! Mastne gibljive dele, kot so zobnik, veriga, menjalniki popršite z MOTOREX EASY CLEAN. Po cca. 1-2 minutah se celo kolo poprši z MOTOREX BIKE CLEAN. Večje kepe blata odstranite ročno. Po cca 2-3 minutah se z vodnim curkom umije kolo. Pri umivanju kolesa z vodo si lahko pomagate z gobico ali mehko krtačo. Ko se kolo delno že posuši, ga obrišete, kovinske dele dodatno zaščitite z MOTOREX BIKE SHINE. Na koncu se podmaže veriga z ustreznim mazivom. Za suhe pogoje MOTOREX DRY POWER oziroma za mokre, blatne ali snežne pogoje MOTOREX WET PROTECT. V kolikor ne želite uporabljati za čiščenje kolesa vode ali pa te možnosti nimate, se enostavno lahko uporablja MOTOREX QUICK CLEANER. Nanese se na krpo ali poprši na kolo in obriše s krpo.
Z uporabo izdelkov Motorex bo kolo ustrezno vzdrževano in poraba časa za čiščenje in vzdrževanje je bistveno krajša. Predviden čas čiščenja in podmazovanja je samo cca. 10 do 15 minut in kolo je "kot novo" in pripravljeno za uporabo.

Dobro je vedeti:
- Spray ali olje; Mazivo v obliki spray-ja enakomerno prodre v vse gibljive dele verige in menjalnikov in je zato bolj učinkovito oziroma ga je enostavneje nanašati. Olje pa ima prednost, da se ne razprši po okolici. Kolesa z disk zavornimi sistemi so dodatno izpostavljena in pri tovrstnih kolesih se priporoča uporabo olja in ne spray-ja. Maziva za verigo in masti za ležaje se ne nanaša na zavorne površine. Prav tako so zavorne površine lahko občutljive na zaščito za kovinske dele oziroma vosek MOTOREX BIKE SHINE. Zato se priporoča nanašanje le tega s krpo. Kolo vedno čistite ko ni pregreto od sonca, sicer bi lahko poškodovali lak oziroma barvo kolesa.
- V kolikor ni možnosti uporabe tekoče vode, si lahko pomagate z vrtno "kanglo" ali s škropilnico za drevje. Sicer Motorex ponuja tudi čistilo Quick Cleaner, za suho čiščenje kolesa.
- Odsvetuje se uporabo visokotlačnih čistilcev, saj zaradi večjega pritiska vode le ta lahko prodre v dele, ki so podmazani z mastjo (ležaji).
- Z uporabo izdelkov Motorex si prihranite čas in kolo je ustrezno pripravljeno in očiščeno za uporabo. Prav tako se podaljša življenska doba verige in izboljša delovanje kolesa.
- Izdelki Motorex so vsi testirani za uporabo na karbonskih, jeklenih in aluminijastih kolesih, prav tako ne povzročajo težav na drugih delih koles (tesnila, plastični dodatki, sedeži, trakovih krmila ali ročaji,...).
- Motorex izdelki niso škodljivi zdravju in okolju. Po uporabi prazno embalažo vedno odvržete v ustrezen zabojnik za smeti.
- Vseeno pa je potrebna previdnost pri rokovanju. Izdelke hranite izven dosega otrok. pred uporabo preberite navodila.